top of page

Csakra talpmasszázs

Egy csodás utazás, mely során megtapasztalható a teljes nyugalom és ellazulás.

A csakra talpmasszázs során a talpon lévő energiaközpontokat, vagyis a 7 csakrának megfelelő területet, finom érintéssel, masszírozással aktivizáljuk, ha szükséges energiával töltjük fel. A lábunk a szervezet reflexes kivetülése révén hű tükre az egész testünknek. A csakrák pontjainak stimulálásával beindítja az energia áramlását, oldja az ebben lévő blokkokat, ezzel beindítva a szervezet öngyógyító mechanizmusát. A kezelések során a csakráknak megfelelő ásványok-színek, ehhez passzoló illatok-illóolajok és meditációs zene segítik az ellazulást.


A talpmasszázs célja, hogy a mélyen a tudatalattiba eltemetett testi és lelki érzeteket felhozza, majd az energiák segítségével egyensúlyba kerüljön.

A csakrák, mint energiaközpontok a kínai gyógyászat szerint a belső elválasztású mirigyeken keresztül a belső szervek működésére is erőteljes hatást gyakorolnak. Például a torokcsakra területe a pajzsmiriggyel van összefüggésben, melynek kezelése a pajzsmirigy működésére is hatással van.

A hét kezelendő csakránk: a gyökércsakra, a  lépcsakra, a napfonat csakra, a szívcsakra, a torokcsakra, a homlokcsakra és a koponyacsakra.


A kezelés 45 percig tart, melyet megelőz és követ egy beszélgetés.

Csakra talpmasszázs: Service
bottom of page